iPad populairder dan iPhone

De iPad is de populariteit van de de iPhone al ruimschoots voorbij gegaan. Binnen een maand tijd zijn er één miljoen tabletcomputers verkocht. Hier deed de iPhone anderhalve maand over. Vanaf 28 mei is de iPad van Apple ook in Spanje te koop.

De iPad is momenteel alleen nog te koop in de Verenigde Staten. Vanaf 3 april zou het apparaat ook in Spanje verkrijgbaar zijn, maar dit is vertraagd door de enorm grote vraag in de Verenigde Staten.

Wat is een iPad?
Het gewilde apparaat is een uitvergrote versie van de iPhone. Je kunt ermee mailen, video´s bekijken, spelletjes spelen en op het web surfen. Hij is ook geschikt om digitale kranten en boeken mee te lezen. Bellen is niet mogelijk.

De iPad is slechts 13,4 mm dik en 0,68 kg zwaar. Daarmee is hij dunner en lichter dan elke andere laptop of notebook.

iPad 28 mei te koop in Spanje
Vanaf 28 mei is de iPad van Apple in Spanje verkrijgbaar. Ook Australië, Canada, Duitsland, Frankrijk, Italië, Japan, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland kunnen op deze dag de iPad in de winkels kopen.

Nederland moet wachten
De Nederlandse liefhebbers moeten nog een paar maandjes wachten. Verwachting is dat de iPad in juli ook in Nederland en België te verkrijgen is. Wat de iPad in Europa gaat kosten is nog onbekend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *